Американският президент Доналд Тръмп заяви, без да представи доказателства в

...
Американският президент Доналд Тръмп заяви, без да представи доказателства в
Коментари Харесай

Тръмп: Преднината ми рязко изчезна

Американският президент Доналд Тръмп съобщи, без да показа доказателства в поддръжка на изказванията си, че преднината, която е имал в няколко основни щати, " вълшебен " е изчезнала през нощта, съобщи ДПА. Резултатът от президентските избори остава неразбираем, добавя организацията.
" Снощи водех, постоянно безапелационно, в доста основни щати, съвсем всички ръководени и следени от демократите. После, един по един, те започнаха вълшебен да изчезват, когато бяха преброени ненадейно появили се бюлетини. Много необичайно, а анкетьорите, които правеха екзит пол, показаха всичко изцяло погрешно ", написа Тръмп в Twittwer.
 Twitter цензурира Тръмп след провокативна обява за кражба на изборите Twitter цензурира Тръмп след провокативна обява за кражба на изборите
Настоящият американски президент Доналд Тръмп беше цензуриран в Twitter, откакто разгласява, че " се пробват да откраднат изборите ", яв...
Това е първият туит на Тръмп след изказването му през нощта, когато сподели, че е спечелил изборите и разгласи, без да привежда доказателства, че е налице " голяма машинация ", като заплаши да трансферира борбата за продобиване на изборите в съда.
Почти по същото време, когато се появи туитът на Тръмп, претендентът на демократите Джо Байдън прикани за самообладание и написа в Туитър " Няма да спрем до момента в който всеки глас не бъде преброен ".
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР