Американският президент Доналд Тръмп забрани на американски компании и граждани

...
Американският президент Доналд Тръмп забрани на американски компании и граждани
Коментари Харесай

Тръмп забрани на американците да търгуват с венецуелската криптовалута

Американският президент Доналд Тръмп забрани на американски компании и жители да правят каквито е да е било покупко-продажби с новата венецуелска криптовалута " петро ". Тръмп подписа специфичен декрет по въпроса, съобщи БГНЕС.
За американския президент " петро " съставлява опит да се заобиколят американските финансови наказания, наложени против политиката на президента-социалист на Венецуела Николас Мадуро.
Тази нова глоба, която не разрешава на всеки американски жител или компания да употребява американската финансова система, с цел да прави интервенции с венецуелската криптовалута, ще има " минимално въздействие върху популацията на Венецуела ", сподели представител на администрацията във Вашингтон.
Венецуелското държавно управление пусна на 20 февруари частна предварителна продажба до 19 март на 38,4 млн. петро при обща емисия от 100 млн. петро.
Тежката икономическа и обществена рецесия във Венецуела се дължи значително на рухването на цената на петрола, който обезпечава 96% от приходите на страната.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР