Американският президент Доналд Тръмп в скоро време ще подпише санкциите

...
Американският президент Доналд Тръмп в скоро време ще подпише санкциите
Коментари Харесай

Тръмп ще подпише санкциите срещу Русия

Американският президент Доналд Тръмп в скоро време ще подпише глобите против Русия. Това съобщи вицепрезидентът Майк Пенс, представен от „ Интерфакс “.

При визитата си в Грузия дясната ръка на Тръмп уточни, че скоро президентът ще даде единодушието си за новите ограничения против Русия, Северна Корея и Иран.

Американският Сенат утвърди преди дни законопроекта, а по-късно Кремъл наложи контра наказания против американските дипломатически представители на съветска земя.

Доналд Тръмп в последна сметка ще подпише законопроекта, макар че има право да наложи несъгласие. Този ход обаче бе малко евентуален поради последствията от сходно решение на американската политическа сцена.

Руският президент Владимир Путин съобщи, че е малко евентуално отношението на Щатите към страната му да се промени в близко бъдеще. Държавният глава дефинира протичащото се като „ мъчително “, само че уточни, че американците са тези, които са провокирали захлаждането в връзките.

Путин съобщи още, че глобите са образец за потребление на геополитиката за стопански цели. Той разказа американските наказания като „ цинизъм “.

Текстът бе утвърден в Сената с голямо болшинство. Според Кремъл глобите във Вашингтон нарушават интернационалното право и правилата на Световната комерсиална организация.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР