Американският президент Доналд Тръмп увери, че между него и шефовете

...
Американският президент Доналд Тръмп увери, че между него и шефовете
Коментари Харесай

Тръмп увери, че няма разногласия между него и шефовете на американското разузнаване

Американският президент Доналд Тръмп увери, че сред него и шефовете на американските разследващи служби няма различие по огромните интернационалните въпроси. Тези уверения пристигнаха броени дни, откакто Тръмп назова разследващите ръководители "наивни " и им предложи да "се върнат в учебно заведение ", съобщи Франс прес.

Президентът упрекна медиите, че са изопачили думите на ръководителите на разузнаването по време на чуване в сенатска комисия при започване на седмицата.

"Току-що завърших едно чудесно съвещание в Овалния кабинет с моя екип по разузнаването, който ми сподели, че това, което е декларирал пред Сената във вторник е било зле интерпретирано от медиите ", написа Тръмп в Туитър.

"Ние сме изцяло съгласни за Иран, за групировката Ислямска страна, за Северна Корея и прочие. Техните изказвания са били деформирани от пресата ", добави президентът.

Във вторник пред комисията по разузнаване на Сената в Конгреса приказваха шефката на Централно разузнавателно управление на САЩ Джина Хаспъл и шефът на Националното разузнаване Дан Коутс. Те се изказваха за огромните световни закани. Картината, която те обрисуваха, най-много в частта за Иран, само че също и за Северна Корея и за ИД, сподели разлики сред тях и позициите на Тръмп. Последва остра реакция на президента. Той упрекна разследващите шефове в доверчивост и сподели, че те може би би трябвало да се върнат в учебно заведение.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР