Американският президент Доналд Тръмп се оплака от обидите, отправени от

...
Американският президент Доналд Тръмп се оплака от обидите, отправени от
Коментари Харесай

Тръмп нарече Ким Чен-ун „нисък и дебел“

Американският президент Доналд Тръмп се оплака от обидите, отправени от страна на севернокорейския водач Ким Чен-ун. Въпреки това позволи, че в бъдеще сред тях може да се зароди другарство.

„ Защо Ким Чен-ун ме наскърбява, наричайки ме „ остарял “, като аз в никакъв случай не съм го наричал невисок и пълен. Опитвам се мощно да бъда негов другар – и може би един ден това ще се случи “, написа Тръмп от профила си в обществената мрежа Туитър.

Отношенията сред Пхенян и Вашингтон остават обтегнати поради заканите, които двете страни си насочиха взаимно. Съединени американски щати приканиха Северна Корея да спре с нуклеарните и ракетни тествания, които покачиха градусите на Корейския полуостров.

Вчера режимът в Пхенян разгласи, че с визитата си в Азия американският държавен глава Доналд Тръмп „ си проси нуклеарна война “. Тръмп съобщи, че въоръжените сили на страната са подготвени да употребяват „ целия набор от военни средства “, в случай че се наложи да защитят себе си или своите съдружници от Северна Корея.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР