Американският президент Доналд Тръмп разкритикува ужасното и мързеливо“ посолство на

...
Американският президент Доналд Тръмп разкритикува ужасното и мързеливо“ посолство на
Коментари Харесай

Тръмп с остри критики към посолството на САЩ в Лондон

Американският президент Доналд Тръмп разкритикува " ужасното и мързеливо “ посолство на Съединени американски щати в Лондон преди плануваната си аудиенция във Англия през юли, написа английският ежедневник London Evening Standard.
Тръмп възобнови рецензиите си за посолството, откакто то смени местоположението си от площад Гросвенър в квартал „ Nine Elms “.
Той разяснява новото местонахождение и съобщи, че посолството е неприятна договорка за Съединени американски щати, добави организация Фокус.
Говорейки по време на протест в Мичиган, той съобщи: " В Лондон имахме най-хубавото място в целия град. Най-доброто място. Е, някакъв хитрец сподели, ще продадем мястото и по-късно ще вземем парите и ще построим ново посолство. Това звучи добре, нали, само че би трябвало да имаш доста пари, с цел да направиш нещо сходно, нали? "
Според Тръмп представителите на посолството са го продали за 250 млн. $.
" Отиват и купуват извънредно местонахождение. И върху него построяват новото посолство. Това са положителните вести. Лошите са, че това коства над 1 милиарда $ ", добави Тръмп.
Американският президент е отказал да открие новото посолство като съобщи: " Между другото, желаеха от мен да прережа лентата на новото посолство и аз заявих, че няма да отида. Не желая да го върша. "
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР