Американският президент Доналд Тръмп призова за по-строго законодателство за оръжията

...
Американският президент Доналд Тръмп призова за по-строго законодателство за оръжията
Коментари Харесай

Доналд Тръмп призова за по-строго законодателство за оръжията

Американският президент Доналд Тръмп прикани за по-строго законодателство за оръжията след двете всеобщи стрелби в Тексас и Охайо. Той загатна, че е допустимо стягане на режима за пазаруване и приложимост на оръжия в Съединените щати. В цялата страна се организираха бдения в памет на 29-те жертви на двете всеобщи стрелби този уикенд.

" Републиканците и демократите би трябвало да се обединят, с цел да се оправят с този проблем. Нека гибелта на тези хора не е безрезултатна. " С тези думи американският президент Доналд Тръмп загатна, че може в Съединените щати да се вкара отлагания с години закон за надзор върху оръжията.
Доналд Тръмп, президент на Съединени американски щати: Над 80 души бяха убити или ранени единствено този уикенд при двете набези в Охайо и Тексас. Тези безчовечен дейности са удар против всички нас. Ние сме едно миролюбиво общество и децата ни би трябвало да порастват в такова. Ето за какво ще предприемем незабавни ограничения, с цел да попречим на това да се случи още веднъж.
20-годишен бял мъж е причинителят на нападението в Ел Пасо, щата Тексас. Прокуратурата ще изиска смъртна присъда. Сред убитите има и трима мексикански жители. Мексико съобщи, че ще третира нападението като терористичен акт против жителите си.

Доналд Тръмп, президент на Съединени американски щати: Трябва да заклеймим расизма, фанатизма и възприятието за предимство на бялата раса. Омразата няма място в Америка.
Омраза, съгласно проверяващите, е в основата и на другото всеобщо ликвидиране в Охайо. Извършител е 24-годишният Конър Бетс, който умъртви 9 души на оживена улица в град Дейтън. Бетс е изключван от учебно заведение два пъти, тъй като у него са откривани описи на хора, които би умъртвил или съученички, които би изнасилил.

В Тексас, в Охайо и в други елементи на Съединените щати се организираха бдения в памет на починалите.
Източник: bnt.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР