Американският президент Доналд Тръмп представи в Индианаполис данъчна реформа, в

...
Американският президент Доналд Тръмп представи в Индианаполис данъчна реформа, в
Коментари Харесай

Доналд Тръмп обяви най-голямото намаление на данъци в историята на САЩ

Американският президент Доналд Тръмп показа в Индианаполис данъчна промяна, в която по думите му е включено ”най-голямото понижаване на налози в историята на страната ”, оповестяват осведомителните организации. Тръмп предлага понижаване на корпоративния налог на 20 % от сегашните 35 в опит да направи американските компании по-конкурентни. " Американските служащи и американските компании могат да надминат своите задгранични съперници и да стартират да печелят още веднъж ", съобщи Тръмп, до момента в който представяше своето предложение за цялостна данъчна промяна, която също по този начин ще понижи подоходния налог и ще опрости данъчния кодекс.

Той уточни, че желае да понижи налозите за междинната класа и да направи системата по-справедлива и по-опростена, тъй че американците да би трябвало да попълнят единствено един лист хартия. Американският президент предлага също да се отстрани сегашната седемстепенна канара за подоходния налог от 10 до 39,6 % и да се вкара тристепенна канара от 12, 25 и 35 %. Конгресът също по този начин ще има право да увеличи налозите на най-богатите американци.

Според американския президент новата система ще " върне назад работните места и благосъстоянието, които напуснаха нашата страна ". Реформата на данъчната система бе измежду водещите предизборни обещания на Тръмп и републиканските му съдружници. В момента те са под засилен напън да довършат тази задача поради неуспеха на републиканците да анулират закона за здравно обезпечаване, прочут като Обамакеър.
Източник: frognews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР