Американският президент Доналд Тръмп предрече, че 2018-а ще бъде страхотна

...
Американският президент Доналд Тръмп предрече, че 2018-а ще бъде страхотна
Коментари Харесай

Световните лидери отправиха своите обещания и надежди за 2018 г.

Американският президент Доналд Тръмп предсказа, че 2018-а ще бъде " страхотна година " , съобщи АП. Той посрещна новата година на разточително празненство в частния си клуб.
Тръмп съобщи, че борсовият пазар ще продължи да върви нагоре, а фирмите ще се продължат " да се надпреварват " да се установявят в Съединени американски щати . Той също по този начин се похвали с редица достижения, като данъчната промяна, отварянето на Арктическия народен резерват за дива природа за сондиране, както и измененията в националния закон за опазването на здравето.
" Ще бъде фантастична година ", сподели Тръмп на репортерите, облечен в смокинг, влизайки в позлатената бална зала на Мар-а-Лаго, съпроводен от първата дама Мелания и сина си Барън, съобщи Българска национална телевизия.
Промени към по-добро пожела в обичайното си годишно послание към жителите на Руската федерация президентът Владимир Путин , съобщи ТАСС.
Путин пожела на руснаците значими промени към по-добро и благодари на жителите за вярата им в Русия. Президентът пожела на всички жители триумфи и благоденствие, " мир и преуспяване на нашата обичана и единствена Русия ".
„ Нова година е на първо място фамилен празник у нас. Ние го означаваме, както е било в детството ни - с дарове и изненади, със специфична топлина, с очакване за значими промени. И те сигурно ще се случат в нашите животи, в случай че всеки от нас постоянно помни своите родители, грижи се за тях, цени всяка минута, прекарана с тях. Трябва да се опитваме да разбираме повече своите деца, техните желания и фантазии, да поддържаме тези, които са постоянно с нас, които се нуждаят от нашето наличие и душевна благотворителност “, съобщи Путин.
В последните часове преди приключването на настоящата година, съветският президент прикани всички „ да си кажат един на различен най-съкровените думи, да си простят грешките, обидите, да се прегърнат, да се обяснят в обич и да сгреят близък си с грижа и внимание “. „ Нека през новата година в живота на всеки човек, всяко семейство, да се случат промени към положително, всички да са здрави, да се раждат деца и те да ни радват “, пожела той. „ Искам да ви благодаря сърдечно за вярата в себе си и в нашата страна, за труда и неговите резултати. Нека доверието и разбирателството да ни съпътстват постоянно “, добави Путин.
Руският президент поздрави настрана и „ тези, които сега работят, извършват военния или професионалния си дълг, дежурят в лечебните заведения, ръководят аероплан или трен “. „ Ние сме дружно в тази прелестна новогодишна нощ. Ние сме дружно и в нашите общи ежедневни каузи. Сплотеността, другарството и безкористната обич към Русия умножават нашите сили за почтени действия и високи достижения “, акцентира Путин, представен от Фокус.
Канцлерът на Германия Ангела Меркел насочи обичайното си новогодишно благопожелание към жителите на страната, в което даде обещание да се оправи с все по-голямото обществено разделяне в страната , предава Reuters.
Меркел даде обещание да усили вложенията в сигурността и защитата, да усъвършенства опазването на здравето и образованието и да усили напъните си за превъзмогване на все по-голямото обществено разделяне в страната.
„ Светът няма да ни чака. Трябва да създадем условия, осигуряващи продължаването на просперитета на Германия през идващите 10, 15 години “, съобщи тя. „ А Германия може да просперира единствено в случай че нейните триумфи са от изгода на всички жители и усъвършенстват и обогатяват животите ни “.
Меркел изнесе тази мощно политическа новогодишна тирада в подтекста на тежката политическа рецесия, която обхвана Германия. Лидерът на Християндемократическия съюз (ХДС) ще се опита да си обезпечи четвърти мандат на канцлерския пост в идните договаряния с Германската социалдемократическа партия(ГСДП) за образуване на нова „ огромна коалиция “, след неуспехите на партиите на септемврийските парламентарни избори в Германия.
Партийните водачи на ХДС, Християнсоциалния съюз(ХСС) и ГСДП ще проведат среща на 3 януари, а първият кръг от предварителните диалози за образуване на коалиция е плануван за 7 януари.
Бившият финансов министър Волфганг Шойбле, в този момент ръководител на Бундестага, съобщи в събота, че не изключва разновидността за образуване на държавно управление на малцинството.
Партиите от статуквото се опасяват, че нови избори могат да засилят още повече крайнодясната „ Алтернатива за Германия “, която влезе с гръм и тропот в Бундестага, спечелвайки близо 13% от гласовете на септемврийските парламентарни избори, спечелвайки благосклонностите на гласоподавателите с позицията си за политиката на Меркел по отношение на мигрантите.
Популярността на канцлера продължава да пада след неуспеха и да образува коалиция със Свободната демократическа партия (СвДП) и „ Зелените “ през ноември, съгласно данни от всички социологически изследвания правени след отдръпването на СвДП от диалозите. Ако тя не успее да убеди и ГСДП позицията й ще бъде отслабена в допълнение.
В същото време, от своя страна главата на Римокатолическата черква - папа Франциск, посъветва хората да захвърлят " ненужния багаж " в живота през 2018 година, заобикаляйки " баналността на консуматорството " и " празния брътвеж ".
Светият отец предложи своите размишления за същинския смисъл на живота в празничната си новогодишна меса на площад " Св. Петър " през днешния ден.
Неговата рецепта за същината на живота включва и миг на безмълвие всеки ден, през който да бъдем дружно с Бог. Според него това " ще резервира нашата независимост, с цел да не бъде разядена от баналността на консуматорството, блясъка на комерсиалните реклами, потока от празни думи и всемогъщите талази от неправилен брътвеж и гръмки викове ", съобщи Българска национална телевизия.
Франциск предлага да изоставим " всички типове ненужен багаж ", с цел да преоткрием в действителност значимото, " това, което в действителност има значение ", и да стартираме отначало оттова.


Етикети:
Предишна Случайна вест Следваща ОЩЕ ОТ Америка  От 1 януари Съветът за сигурност на Организация на обединените нации има 5 нови непостоянни членове От 1 януари Съветът за сигурност на Организация на обединените нации има 5 нови непостоянни членове  Светът през 2017 година: Първата година от ръководството на Доналд Тръмп (II част) Светът през 2017 година: Първата година от ръководството на Доналд Тръмп (II част)  По Нова година Съединени американски щати се среща с съветската зимна просвета По Нова година Съединени американски щати се среща с съветската зимна просвета  Светът през 2017 година: Първата година от ръководството на Доналд Тръмп (I част) Светът през 2017 година: Първата година от ръководството на Доналд Тръмп (I част)  Колумбия прати на Венецуела 50 тона шунка за празниците Колумбия прати на Венецуела 50 тона шунка за празниците Интервю Още Кметът на Левски: Договорът за саниране е доста съществено заработен подарък
Любка Александрова е кмет на община Левски от 2011 година Възпит...
Кметът на Мадан: Нямаме заеми и задължения, а общинската ни болница Светослав Георгиев, хотел " Маринела ": Посрещаме европредседателст Победителите в " Сграда на годината ": София има потребност от същински Кметът на Свиленград: Никога не сме имали финансови проблеми, защ коментара 0 Коментара Кафене добави коментар добави коментар Име: Всички Мъж Жена Защита: Избери типаж  avatar  avatar  avatar  avatar  avatar  avatar  avatar  avatar  avatar  avatar  avatar  avatar  avatar  avatar  avatar  avatar  avatar  avatar  avatar  avatar Избери страст  avatar  avatar  avatar  avatar  avatar  avatar  avatar  avatar  avatar  avatar  avatar  avatar  avatar  avatar  avatar  avatar  avatar  avatar Стари аватари  avatar  avatar  avatar  avatar  avatar  avatar  avatar  avatar  avatar  avatar  avatar  avatar  avatar  avatar Вашият коментар Затвори Коментирай
Екипът на actualno.com ви благодари, че употребявате кирилица за вашите мнения. В случай, че коментарът Ви съдържа нецензурни квалификации и персонални нападки, или обиди на расова, полова, етническа или верска основа, той ще бъде заличен от модератора на уеб страницата.
Най-стари Най-нови Най- Най- НАЙ-СПОДЕЛЯНИ  missing image По Нова година Съединени американски щати се среща с рускат...
Около 200 Дядомразовци, Снежанки и други новогодишни персонажи от съветски приказки участваха в новогодишните парадите, състояли се в няко...
Заради митингите в Иран към този момент има ограниче... Светът през 2017 година: Първата година от... Две години по-късно - единствено 36 наказани за с... Евакуация на метрото в Берлин (СНИМКА) НАЙ-ЧЕТЕНИ  missing image Дневен хороскоп за 1 януари
Овен През първия ден на Новата година ви чака триумф, обвързван с партньорските връзки. Позволено ви е да бъдете по-настъпателни. Ди...
Новините: Най-важното за деня, 31 декември Шойбле е срещу основаване на Съединени евр... Катастрофа с потърпевши блокира Кресненско... Честита Нова година! НАЙ-КОМЕНТИРАНИ  missing image Борисов: Изпратихме година, изпълнена съ...
През 2017г. отворихме нова страница в добросъседските си връзки и съдействие, подписахме знакови съглашения. Това са споделя в...
Павлова пред ТАСС: България ще включи въпр... Минималната работна заплата става 510 лева България поема председателството на Съвета... Патриарх Неофит пожела на българите здраве...  www.expert.bg  13 страхотни неща, които ще се случат през 2018 година 13 страхотни неща, които ще се случат прочие..  15 съответни новогодишни решения, които в действителност ще спазите 15 съответни новогодишни решения, които...  Топ 10 на най-харесваните филми за 2017 година Топ 10 на най-харесваните филми за 2017...  Светослав Георгиев, хотел Светослав Георгиев, хотел " Маринела ": По...  www.iwoman.bg  Месечен хороскоп за януари 2018 Месечен хороскоп за януари 2018  Празнуваме Васильовден Празнуваме Васильовден  Седмичен хороскоп 1-7 януари Седмичен хороскоп 1-7 януари  Дневен хороскоп за 1 януари Дневен хороскоп за 1 януари  http://www.sportlive.bg  Шарапова и Халеп с сполучлив старт на сезона Шарапова и Халеп с сполучлив старт на сезо...  Как одобри сър Алекс счупения си от Венгер връх? Как одобри сър Алекс счупения си от Венгер...  Агуеро се връща в Аржентина доста по-скоро от предстоящото Агуеро се връща в Аржентина доста по-ско...  Обрат: Лудогорец предложи нов контракт на Кешеру, какво ще каже той? Обрат: Лудогорец предложи нов контракт на... Интервю Още Кметът на Левски: Договорът за саниране е доста съществено заработен подарък
Любка Александрова е кмет на община Левски от 2011 година Възпит...
Кметът на Мадан: Нямаме заеми и задължения, а общинската ни болница Светослав Георгиев, хотел " Маринела ": Посрещаме европредседателст Победителите в " Сграда на годината ": София има потребност от същински Кметът на Свиленград: Никога не сме имали финансови проблеми, защ Нови Най-четени Най-коментирани Световните водачи насочиха своите обещания и очаквания за 2018 година... 11 0 Отец Иван: Дървен материал и към 50 000 лева ще са нужни за възс... 114 0 Патриарх Неофит пожела на българите здраве, сили, жизненост и дръзновени... 58 2 Десетки бебета проплакаха в новогодишнта нощ... 134 0 Спортната 2017-та година: България откри своя ярък лъч... 161 0 Дневен хороскоп з

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР