Американският президент Доналд Тръмп похвали британския премиер Борис Джонсън за

...
Американският президент Доналд Тръмп похвали британския премиер Борис Джонсън за
Коментари Харесай

Тръмп похвали Борис Джонсън за спирането на британския парламент

Американският президент Доналд Тръмп похвали английския министър председател Борис Джонсън за решението му да спре работата на английския парламент от втората половина на септември до 14 октомври, съобщи Франс прес, представена от Българска телеграфна агенция.

" Борис е тъкмо това, което Англия чакаше, и ще потвърди, че е " популярен човек. Обичам Англия ", написа Тръмп в Туитър.

Американският президент посочи, че ще е много мъчно за водача на английската съпротива Джереми Корбин да провежда избор на съмнение против държавното управление на Джонсън.

Борис Джонсън разгласи през днешния ден, че английският парламент няма да работи от втората половина на септември до 14 октомври (т.е. той ще възобнови активността си две седмици преди 31 октомври, плануваната дата за излизане на Англия от Европейския съюз). Решението на Джонсън значи, че ще бъде доста мъчно за английските депутати, които са срещу Брекзит без договорка, да прокарат закони за неговото попречване. Британската съпротива дефинира дейностите на премиера като антидемократични, отбелязва Франс прес. /БТА
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР