Американският президент Доналд Тръмп подписа меморандум, с който нарежда на

...
Американският президент Доналд Тръмп подписа меморандум, с който нарежда на
Коментари Харесай

Тръмп забрани на Пентагона да наема транссексуални войници

Американският президент Доналд Тръмп подписа меморандум, с който подрежда на Пентагона да спре назначението на работа на транссексуални лица. 

Решението какво да се прави с тези, които към този момент служат в армията, е в ръцете на Министерството на защитата. Тръмп обаче акцентира, че Пентагона няма да поема повече таксите за здравна терапия за потребностите на транссексуалните военни, които към този момент са на работа. 

Тръмп подрежда  да се приключи реализирането на проекта на Барак Обама транссексуални хора да бъдат наемани във въоръжените сили. Така Тръмп извършва това, което разгласи в Туитър преди повече от месец, напомня CNN.

По данни на корпорация " Ранд ", транссексуалните бойци в американската войска са приблизително 2450 души в дейна работа и приблизително 1510 души в запаса. Евентуалните разноски за хормонални лечения и хирургически интервенции, свързани със промяната на пола, биха коствали сред 2,4 и 8,4 милиона $ на година, което анализаторите правят оценка като нищожен разход на фона на общия бюджет за здравно обезпечаване на военните в Съединени американски щати.
Източник: offnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР