Американският президент Доналд Тръмп отмени своето участие в среща на

...
Американският президент Доналд Тръмп отмени своето участие в среща на
Коментари Харесай

"Сделката на деня": Отказът на Тръмп от среща с Ким Чен Ун намали цената на сувенир


Американският президент Доналд Тръмп анулира своето присъединяване в среща на върха със севернокорейския водач Ким Чен Ун в Сингапур на 12 юни, само че това не пречи на сувенирния магазин в Белия дом да продава сувенирни монети, отбелязващи историческата среща. Освен това отводът на Тръмп от срещата прави пазаруването на сувенира още по-изгодно – цената към този момент е 19.95 $, вместо 24.95 $. "Сделката на деня" - по този начин магазинът разгласи промоцията.

„ Монетата ще бъде създадена без значение от това дали срещата се организира или не “, твърди уеб сайтът. Тематиката е мирът и тя отбелязва общуването сред двете страни, се споделя още в рекламния текст.

Магазинът разяснява, че множеството хора желаят да си купят тази алегорична монета, без значение от това какъв ще бъде развоят със срещата сред Тръмп и Ким Чен Ун, само че въпреки всичко има и такива, които питат в този момент дали ще им върнат парите. Американският държавен глава внезапно анулира срещата, като персонално сформира писмото, с което уведомява Пхенян за това. Като причина се акцентира враждебността на севернокорейския режим и неспазването на поети обещания от страна на Пхенян. /АФП
Източник: bgnes.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР