Американският президент Доналд Тръмп обяви в профила си в Twitter,

...
Американският президент Доналд Тръмп обяви в профила си в Twitter,
Коментари Харесай

Тръмп се похвали, че е знаел кой е новият главатар на ИДИЛ

Американският президент Доналд Тръмп разгласи в профила си в Twitter, че знае самоличността на новия водач на терористичната формация ДАЕШ ( " Ислямска страна " ).
По-рано терористичната формация удостовери гибелта на дългогодишния си предводител Абу Бакр ал Багдади и дефинира за негов правоприемник Абу Ибрахим ал Хашеми ал Кураши.
През октомври Доналд Тръмп разгласи, че Багдади е бил погубен в Сирия по време на специфична интервенция на американски бойци.
Според американския държавен глава терорист номер едно е бил наблюдаван от Пентагона от много време, преди да са настъпили изискванията за неговото очистване.
Командването на Съединени американски щати е имало добре подложен осведомител в границите на ДАЕШ, и подробното му познаване на придвижването на Багдади през Сирия, както и разположението на помещението в скривалището му, са били сериозни за триумфа на интервенцията съгласно.
Главатарят на терористите направи първата си медийна изява през 2014 година, когато се разгласи за хали. Оттогава се появява голям брой информации, в които се твърдеше, че Багдади е бил погубен.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР