Американският президент Доналд Тръмп няма да посети Полша в началото

...
Американският президент Доналд Тръмп няма да посети Полша в началото
Коментари Харесай

Тръмп отложи визитата си в Полша заради урагана Дориан

Американският президент Доналд Тръмп няма да посети Полша при започване на септември, както беше планувано, а вицепрезидентът Майк Пенс. Причината е ураганът " Дориан ", който тези дни ще връхлети Флорида. На първи септември във Варшава, представители на 40 страни ще отбележат 80-тата годишнината от началото на Втората международна война. Сред тях ще бъде и президентът Румен Радев.


Доналд Тръмп публично разгласи включването на командването на галактическите сили във военновъздушните сили на Съединените щати.Това стана на гала пред Белия дом. Новата конструкция ще пази американските ползи в космоса.

Президентът разгласи още, че отсрочва визитата си в Полша на 1 и 2 септември във връзка 80 години от началото на втората международна война. Очакваше се Тръмп да дискутира и дислокацията на американски бойци в Полша.
Доналд Тръмп - президент на Съединени американски щати: За да бъде несъмнено, че всички запаси на федералното държавно управление са съсредоточени върху идващата стихия, взех решение да изпратя вицепрезидента Майк Пенс в Полша този уикенд, на мое място. За мен е значимо да съм тук. Говорих с полския президент Дуда и показах моите най-хубави пожелания и тези на американския народ.
Полша се отнася с схващане към решението на американския президент, съобщи полският боен министър Мариуш Блашчак. Той подсети за вредите от предходния вихър във Флорида, където се готвят интензивно за бедствието, което ще се усети най-рано в събота вечерта. Губернаторът Рон де Сантис предизвести жителите на щата да гледат съществено на урагана. В 12 окръга в Джорджия е оповестено изключително състояние.

Очаква се " Дориан " да доближи рисковата 4-та степен от петстепенната канара с ветрове със скорост от 130 километра в час.
Източник: bnt.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР