Американският президент Доналд Тръмп не планира да участва в предстоящия

...
Американският президент Доналд Тръмп не планира да участва в предстоящия
Коментари Харесай

Тръмп: Лесно победих Байдън на дебата, няма да участвам във виртуален сблъсък

Американският президент Доналд Тръмп не възнамерява да взе участие в идния избирателен спор с претендента за президент на Демократическата партия Джоузеф Байдън в отдалечен формат, съобщи самият Тръмп по телевизионния канал Fox Business, представен от TACC.
" Чух, че неотдавна комисията (за осъществяване на дебатите)е трансформирала формата на разискванията. И това е недопустимо за нас ", сподели той. Тръмп изрази убеденост, че " елементарно е победил " Байдън в първия кръг на дебата. " Но няма да вземам участие във виртуални диспути, " добави той.
" Не, няма да изгубвам време за виртуални диспути ", сподели Тръмп.
 Щабът на Тръмп не пропусна да изтъкне неточност на Харис Щабът на Тръмп не пропусна да изтъкне неточност на Харис
Предизборният щаб на американския президент Доналд Тръмп напомни на претендента за вицепрезидент на Демократическата партия Камала Харис...
Президентът на Съединени американски щати също съобщи, че се усеща добре и чака с неспокойствие провеждането на предизборни манифестации.
„ Чувствам се доста по-добре, тъй че желая да проведа протест през днешния ден, желаех да проведа протест през вчерашния ден “, сподели той.. Чувствам се прелестно. "
Според президента първоначално той „ се е почувствал зле “. " Но доста хора се усещат по този метод ", добави той.
Тръмп добави, че съвсем към този момент не приема медикаменти за лекуване на заболяването, породена от новия ковид, предава " Фокус ". 
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР