Американският президент Доналд Тръмп, който днес празнува 74-я си рожден

...
Американският президент Доналд Тръмп, който днес празнува 74-я си рожден
Коментари Харесай

Тръмп на 74 години - отговори на въпроси за здравето си

Американският президент Доналд Тръмп, който през днешния ден чества 74-я си рожден ден, отговори на догатки за здравето и силите му, откакто на много коментирано видео от през вчерашния ден се вижда да слиза от една сцена с неуверена стъпка, съобщи Франс прес и Българска телеграфна агенция.

Президентът таман беше произнесъл тирада на гала по връчване на дипломите в влиятелната военна академия " Уест пойнт " покрай Ню Йорк, тирада в извънредно спогодителен за него звук.

Поканен да напусне сцената, той наподобява изпитва известни компликации да слезе по рампата и прави това на дребни внимателни крачки.

От вниманието на американски медии не убягва също, че по време на същата тирада той сервира с две ръце към устните си чаша вода и се затруднява да произнесе вярно името на героя от Втората международна война военачалник Дъглас Макартър.

Самият Тръмп отговори нощес в Туитър на въпросителните, свързани със здравословното му положение.

" Рампата за достъп до сцената беше прекомерно дълга и стръмна, нямаше парапет и най-много беше доста хлъзгава ", изясни той. Тръмпя добява, че е внимавал двойно повече да не падне, с цел да не даде мотив на медиите да му се надсмиват.

Тръмп акцентира, че е минал последните три метра на рампата " бегом ".
Източник: dir.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР