Американският президент Доналд Тръмп каза днес, че е разговарял с

...
Американският президент Доналд Тръмп каза днес, че е разговарял с
Коментари Харесай

7 са загиналите, 22 ранените при масовата стрелба в Тексас

Американският президент Доналд Тръмп сподели през днешния ден, че е разговарял с републиканци и демократи за вероятни законодателни дейности по отношение на огнестрелните оръжия след следващата пукотевица с жертви в Съединени американски щати, съобщи Ройтерс.

``
реклама

При стрелбата в град Одеса в щата Тексас по последни данни са починали седем индивида, а 22 са били ранени. Мотивът на нападателя остава неразбираем. Властите споделиха, че нападението няма връзка с тероризъм, предава Българска телеграфна агенция.

Тръмп съобщи, че следващата пукотевица не е трансформирала продължаващите старания за приготовление на законодателен пакет за огнестрелните оръжия.

Според него инспекциите на предишното на купувачите на оръжия не биха предотвратили стрелбите в последно време в Съединени американски щати.

Миналия месец нападател с огнестрелно оръжие умъртви 22 души и рани 24 в град Ел Пасо в щата Тексас, а различен умъртви 9 и рани 27 в град Дейтън в щата Охайо.

 

Следете PETEL.BG всяка минута 24 часа в денонощието последните вести - такива, каквито са, от Света, България и Варна!

Изпращайте вашите фотоси на [email protected] когато и да е на дежурния редактор!

За реклама виж - https://petel.bg/advertising-rates.html
--> --> --> --> ``
рекламаКоментариКоментирай посредством FacebookЗа да пишете мнения, апелирам регистрирайте се за секунди ТУКНапиши коментарИме:Коментар:
--
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР