Американският президент Доналд Тръмп и съпругата му Мелания бяха посрещнати

...
Американският президент Доналд Тръмп и съпругата му Мелания бяха посрещнати
Коментари Харесай

Ето къде заведе Макрон първо Доналд Тръмп и Мелания

Американският президент Доналд Тръмп и брачната половинка му Мелания бяха посрещнати от френския държавен глава Еманюел Макрон и брачната половинка му Брижит в мемориалния боен комплекс Дом на инвалидите в Париж, предадоха международните организации.

Доналд Тръмп дойде в Париж със брачната половинка си Мелания (СНИМКИ)
 Тръмп и Макрон БГНЕС
Церемонията по посрещането на Тръмп и брачната половинка му от френската президентска двойка се състоя в двора на постройката.
 
Двамата президенти се ръкуваха сърдечно, след това френски боен оркестър извърши химните на Франция и Съединени американски щати.

Вижте какъв комплимент направи Тръмп на Брижит Макрон (СНИМКИ/ВИДЕО)
 Тръмп и Макрон БГНЕС
След това Макрон и брачната половинка му водиха Тръмп и брачната половинка му в църквата Сен Луи, която е част от комплекса и там в подножието й се стопираха пред саркофага, в който са тленните остатъци на Наполеон. После те се стопираха и пред гроба на маршал Фош, един от най-големите военни командири през Първата международна война.
 
След церемонията по формалното посрещане, в посолството на Съединени американски щати в Париж Тръмп уважи американски ветерани от Втората международна война. Във видеозапис от събитието, качен в профила му в Туитър, той показва, че връзките сред Съединени американски щати и Франция " са изковани в пламъците на войната ".

Първата демонстрация в програмата на Мелания Тръмп в Париж (СНИМКИ)
 Тръмп и Макрон БГНЕС
На събитието Тръмп беше придружаван от трима американски ветерани, взели участие в Десанта в Нормандия през юни 1944 година Американският президент ги назова " същински герои ", които са се " били се за независимост ".
 
Тази вечер Макрон и брачната половинка му дават вечеря в чест на Тръмп и Мелания в изискания ресторант " Жул Верн ", който е на втория етаж на Айфеловата кула.
 Тръмп и Макрон БГНЕС
Източник: dariknews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР