Американският президент Доналд Тръмп е изразил недоволство в разговори със

...
Американският президент Доналд Тръмп е изразил недоволство в разговори със
Коментари Харесай

Тръмп недоволствал от санкциите срещу Русия

Американският президент Доналд Тръмп е изразил неодобрение в диалози със сенатори от законопроектите, налагащи нови наказания против Русия, оповестява " Политико ", базирайки се на няколко източника.

Според изданието през последния месец, говорейки с републиканския сенатор от щата Тенеси Боб Коркър, Тръмп определил законопроекта за налагане на наказания против Москва за неконституционен и декларирал, че той може да навреди на служебните му отговорности като президент. " Той беше явно смутен ", посочи един от източниците.

 Новите наказания на Съединени американски щати против Русия са повече от проблематични, недоволства Берлин
Новите наказания на Съединени американски щати против Русия са повече от проблематични, недоволства Берлин

Проектозаконът демонстрира ясно, че те преследват стопански ползи

Представител на сенатора е удостоверил, че подобен диалог фактически се е състоял, като политиците били провели " работлив диалог ".

Освен това при започване на август Тръмп е разговарял по телефона с републиканския сенатор от Северна Каролина Том Тилис, който е един от създателите на самодейността да се забрани на президента да уволни специфичния прокурор по следствието на намесата на Русия в президентските избори в Съединени американски щати. Според източника на " Политико " Тръмп бил неудовлетворен от законопроекта и не желал да бъде одобряван.

В края на юли Конгресът на Съединени американски щати одобри законопроект за нови наказания против Русия, Иран и Северна Корея. В началото на август Доналд Тръмп го подписа и той влезе в действие.
Източник: news.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР