Американският президент Доналд Тръмп Доналд Тръмп - американски бизнесмен и

...
Американският президент Доналд Тръмп Доналд Тръмп - американски бизнесмен и
Коментари Харесай

Тръмп "скочи" на Китай заради Северна Корея

Американският президент Доналд Тръмп Доналд Тръмп - американски предприемач и политик Доналд Тръмп е роден на... към профила изрази в Туитър дълбокото си отчаяние от Китай и бездействието му по отношение на Северна Корея, предадоха международните организации.

Предишните американски водачи дадоха опция на Китай да печели стотици милиарди долари годишно от търговия, само че той не прави нищо със Северна Корея за нас, единствено приказва. Няма да допуснем това да продължава повече. Китай може елементарно да режи този проблем!, написа президентът, представен от Асошиейтед прес.





В петък през нощта Северна Корея извърши второ тестване на междуконтинентална ракета, напомня АП.

В друга поредност постове в Туитър Тръмп изрази неодобрение от републиканските сенатори и провалилите се техни старания за анулиране и подмяна на закона за опазването на здравето на някогашния президент Барак Обама Барак Обама - политик и 44-и президент на Съединени американски щати. Роден е на 4 август 1961 година в... към профила.

Тръмп акцентира, че в случай че не са "пълни кръшкачи ", усилието не е опропастено и настоя за ново гласоподаване преди да се гласоподава който и да било различен законопроект.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР