Американският президент Доналд Тръмп Доналд Тръмп - американски бизнесмен и

...
Американският президент Доналд Тръмп Доналд Тръмп - американски бизнесмен и
Коментари Харесай

САЩ са си набелязали осем цели за поразяване в Сирия?

Американският президент Доналд Тръмп Доналд Тръмп - американски предприемач и политик Доналд Тръмп е роден на... към профила съобщи през днешния ден, че ще се срещне със съветниците си поради Сирия и ще реши "в скоро време " каква да бъде американската ответна реакция на събитията в тази страна, предадоха международните организации. Срещата е през днешния ден.

Същевременно телевизия Си Ен Би Си, базирайки се на осведомен източник, заяви, че в случай че Тръмп реши да употребява мощ в отговор на хипотетичната химическа офанзива в сирийския град Дума на 7 април, то Съединени американски щати са си набелязали осем цели за поразяване, съобщи Българска телеграфна агенция, цитирайки ТАСС. Те включват две военни летища, проучвателен център и хипотетично дружество с химическо оръжие. Не се оповестява в кои региони на Сирия са тези обекти.

Ударна група на американските военноморски сили отпред със самолетоносача "Хари Труман " се е отправила през вчерашния ден от американската база Норфолк в щата Вирджиния за наблюдаване в региона на Близкия изток, оповестиха представители на военноморските сили на Съединени американски щати. По думите им самолетоносачът ще бъде съпровождан от ракетни крайцери и от четири ескадрени миненосеца.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР