Американският президент Доналд Тръмп Доналд Тръмп - американски бизнесмен и

...
Американският президент Доналд Тръмп Доналд Тръмп - американски бизнесмен и
Коментари Харесай

Тръмп предлага данъчна реформа в САЩ

Американският президент Доналд Тръмп Доналд Тръмп - американски предприемач и политик Доналд Тръмп е роден на... към профила прикани за реформиране на данъчния кодекс на Съединени американски щати, с цел да стане по-опростен за физическите лица и да се понижи ставката за фирмите, съобщи ДПА.

"Това е опция, която ни се дава един път на едно потомство - да изпълним същинска данъчна промяна за старателно работещите елементарни американци ", сподели Тръмп в тирада в цех в щата Мисури.

Тръмп посочи комплицираната система за попълване на данъчните заявления в Съединени американски щати като прекомерно сложна за междинния поданик и сподели, че елементарните жители би трябвало да могат да попълнят данъчните си заявления на "една елементарна страница ", без да е належащо да наемат счетоводител.

Според него данъчната ставка за фирмите би трябвало да бъде понижена от 35 на 15 %, с цел да станат Съединени американски щати по-конкурентноспособни по отношение на други страни.

"Америка остава закотвена в предишното ", съобщи той, като уточни по-ниските ставки в Германия, Франция, Южна Корея, Мексико и Китай.
Тръмп обвърза проектите си със своите отдавнашни апели за укрепване на американското произвеждане, като настоя, че "по-ниските налози за американския бизнес значат по-високи заплати за американските служащи и повече артикули, създадени тъкмо тук в Съединени американски щати ".

Той прикани конгресмените и от Републиканската, и от Демократическата партия да се причислят към тези старания и укори Конгреса за това, че не е съумял да анулира здравната промяна на предходния американски президент Барак Обама Барак Обама - политик и 44-и президент на Съединени американски щати. Роден е на 4 август 1961 година в... към профила.

"Напълно съм зает да работя с Конгреса, с цел да се свърши тази работа, и не желая да бъда отчаян от Конгреса, разбирате ли ме? ", съобщи Тръмп.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР