Американският президент Доналд Тръмп Доналд Тръмп - американски бизнесмен и

...
Американският президент Доналд Тръмп Доналд Тръмп - американски бизнесмен и
Коментари Харесай

Тръмп: Вучич и Хоти направиха света по-сигурен

Американският президент Доналд Тръмп  Доналд Тръмп Доналд Тръмп - американски предприемач и политик Доналд Тръмп е роден на 14 юни 1946 година в нюйоркския оцени, че съглашението за икономическо съдействие сред Белград и Прищина ще направи Сърбия, Косово, Западните Балкани и света по-сигурни, и акцентира, че за такова съглашение е била нужна изключителна смелост, заяви през днешния ден на профила си в Инстаграм Държавният департамент на Съединени американски щати, представен от Танюг.

В известието се напомнят думите на президента Тръмп във връзка съглашението сред Сърбия и Косово, реализирано на 4 септември във Вашингтон: "Това е в действителност исторически ден. Сърбия и Косово се споразумяха за икономическо съдействие. ", предава Българска телеграфна агенция.

Държавният департамент прибавя, че по думите на Тръмп е била нужна "изключителна смелост " от страна на сръбския президент Александър Вучич  Александър Вучич Александър Вучич – сръбски правист и политик. Александър Вучич е роден на 5 март 1970 година в Белград. и косовския министър председател Авдулах Хоти да се съгласят на тези договаряния във Вашингтон.

"С това те направиха своите страни, Западните Балкани и света по-сигурни ", споделил Тръмп.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР