Американският президент Джо БайдънДжо Байдън (Джоузеф Робинът Байдън) е американски

...
Американският президент Джо БайдънДжо Байдън (Джоузеф Робинът Байдън) е американски
Коментари Харесай

Джо Байдън се отказва от надпреварата за Белия дом?

Американският президент Джо Байдън  Джо Байдън Джо Байдън (Джоузеф Робинът Байдън) е американски политик. Джо Байдън е роден на 20 ноември 1942 година в евентуално ще се откаже от конкуренцията за Белия дом, написа в. Ню Йорк таймс.

Според основния анализатор на банката JPMorgan Майкъл Чембълест актуалният държавен глава на Съединени американски щати ще разгласи за отдръпването си от вота за президент на 5 ноември 2024 година като ще се стимулира със здравословни проблеми. " Въпреки че 46-ият собственик на Белия дом от встъпването си в служба (20 януари 2021 г.) към днешна дата е нараснал заетостта с 10 на 100, известността му измежду американците е ниска ", сподели анализаторът.

" Според данните от последните социологически изследвания Джо Байдън  Джо Байдън Джо Байдън (Джоузеф Робинът Байдън) е американски политик. Джо Байдън е роден на 20 ноември 1942 година в би получил 43% от гласовете на съгражданите си, до момента в който предходният президент Доналд Тръмп  Доналд Тръмп Доналд Тръмп - американски предприемач и политик Доналд Тръмп е роден на 14 юни 1946 година в нюйоркския – 47 % ", добави анализаторът.

На въпрос кой може кой би могъл смени Байдън Чембълест отговори: Надали това ще е вицепрезидентът Камала Харис. Нейният рейтинг на отрицание е 55%, което черен връх за страната ни.

Анализаторът не се ангажира да дефинира точна дата на отхвърли на Байдън от конкуренцията за Белия дом. " Вероятно това ще стане сред по този начин наречения Супервторник (5 март 2024 г.) и деня на вота ", сподели той.

Супервторник е денят, в който членовете на двете най-големи партии - Демократическата (на Джо Байдън) и на Републиканската (на Доналд Тръмп) - избират най-вече суперделегати. Тази година в щатите Алабама, Арканзас, Калифорния, Колорадо, Мейн, Масачусетс, Минесота, Северна Каролина, Оклахома, Тенеси, Тексас, Юта, Върмонт и Вирджиния демократите ще изберат към 30% от по този начин суперделегати, а републиканците  – почти 34 на 100.

Вътрешнопартийните избори в Съединени американски щати са двустепенни. Членовете на съответната партия избират представители, които дефинират претендента от партията за Белия дом, сподели информация на екипа на

 

Последвайте канала на
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР