Американският президент Джо БайдънДжо Байдън (Джоузеф Робинът Байдън) е американски

...
Американският президент Джо БайдънДжо Байдън (Джоузеф Робинът Байдън) е американски
Коментари Харесай

Байдън няма да участва в световната среща на високо равнище за климата в Дубай

Американският президент Джо Байдън  Джо Байдън Джо Байдън (Джоузеф Робинът Байдън) е американски политик. Джо Байдън е роден на 20 ноември 1942 година в няма да взе участие в международната среща на високо ниво за климата под егидата на Организация на обединените нации КОП28 в Дубай тази седмица, сподели през днешния ден американски представител, представен от Ройтерс.

Агенцията заяви предишния месец, че Байдън надали ще взе участие в срещата на високо ниво КОП28, която стартира в четвъртък, тъй като е заставен да балансира сред ангажираността си с войната в Близкия изток и акцията за президентските избори, която се чака да се разгорещи през януари.

Графикът на американския президент за четвъртък, публикуван от Белия дом, включва среща с анголския президент  Жоао Лоуренсо  и присъединяване в церемонията по запалването на светлините на Националната коледна елха.

Десетки страни се чака да упорстват за сключването на първото по рода си международно съглашение за отвод от потреблението на въглища, нефт и газ на срещата на високо ниво в Дубай, показва Ройтерс.

Байдън взе присъединяване и в двете предходни срещи на КОП под егидата на Организация на обединените нации, откогато зае президентския пост през 2021 година

Последвайте канала на
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР