Американският президент Джо БайдънДжо Байдън (Джоузеф Робинът Байдън) е американски

...
Американският президент Джо БайдънДжо Байдън (Джоузеф Робинът Байдън) е американски
Коментари Харесай

Байдън разговаря с израелския премиер и с краля на Йордания след атаката срещу болница в Газа

Американският президент Джо Байдън  Джо Байдън Джо Байдън (Джоузеф Робинът Байдън) е американски политик. Джо Байдън е роден на 20 ноември 1942 година в беседва с краля на Йордания Абдула Втори и с премиера на Израел Бенямин Нетаняху  Бенямин Нетаняху Бенямин Нетаняху е роден на 21 октомври 1949 година в Тел Авив, Израел. Той е израелски политик и след смъртоносната офанзива в болница в Газа, при която починаха стотици хора, заяви Белият дом, представен от Ройтерс, съобщи Българска телеграфна агенция.
Всичко по тематиката: Войната сред Израел и Хамас 499
Байдън е бил осведомен за нападението и от екипа си по национална сигурност и е разговарял по телефона с държавния секретар Антъни Блинкен, добави Белият дом.

Президентът съобщи, че е покъртен от детонацията в болница в линията Газа, при която починаха към 500 души, и че е наредил на екипа си по националната сигурност да събере информация какво тъкмо се е случило.

" Разтърсен и надълбоко тъжен съм от детонацията в болничното заведение " Ал Ахли Араб " в Газа и ужасяващите човешки жертви ", призна в изказване Байдън на път за Израел.

" Съединени американски щати са недвусмислено за запазване на живота на цивилните при въоръжени спорове, скърбим за пациентите, медицински личен състав и други почтени хора, убити или ранени при тази покруса ", съобщи той.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР