Американският президент Джо БайдънДжо Байдън (Джоузеф Робинът Байдън) е американски

...
Американският президент Джо БайдънДжо Байдън (Джоузеф Робинът Байдън) е американски
Коментари Харесай

Байдън не вярва, че Тръмп ще бъде осъден в процеса за импийчмънт

Американският президент Джо Байдън  Джо Байдън Джо Байдън (Джоузеф Робинът Байдън) е американски политик. Джо Байдън е роден на 20 ноември 1942 година в е декларирал в изявление за телевизия Си Ен Ен, че не има вяра да бъдат събрани задоволително гласове в Сената за осъждането на експрезидента Доналд Тръмп  Доналд Тръмп Доналд Тръмп - американски предприемач и политик Доналд Тръмп е роден на 14 юни 1946 година в нюйоркския по обвинявания за подстрекателство към протест, съобщи Ройтерс, представени от Българска телеграфна агенция.

Байдън сподели пред малкия екран, че не счита за допустимо 17 сенатори републиканци да гласоподават за наказание на Тръмп, което би било належащо за събиране на болшинство от две трети в Сената, в случай че всички 50 сенатори демократи поддържат обвиняванията.

Междувременно чиновници и конгресмени от Камарата на представителите предадоха обвинителния акт за импийчмънт против експрезидента Доналд Тръмп  Доналд Тръмп Доналд Тръмп - американски предприемач и политик Доналд Тръмп е роден на 14 юни 1946 година в нюйоркския в Сената за иницииране на развой по обвинявания за подбуждане на кървавата офанзива против Капитолия на 6 януари, предадоха международните организации.

Докато демократите в Конгреса поддържат обвиняванията против Тръмп, сенаторите републиканци понижават рецензията си към някогашния президент и заобикалят да приканват за осъждането му поради щурма на Капитолия. Това е ранен сигнал за въздействието, което продължава да оказва Тръмп върху партията си, отбелязва АП.

Обвинителите от Камарата на представителите внесоха в Сената едно само обвиняване против Тръмп за "подстрекаване към протест ", като направиха церемониална върволица от долната камара на Конгреса до Сената.

Безпрецедентността на обстановката се състои в това, че Тръмп е първият американски президент, против който за повторно се води развой за импийчмънт, отбелязва ТАСС.
Самият развой в Сената ще стартира в седмицата, започваща на 8 февруари.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР