Американският президент Джо Байдън заяви, че губернаторът на Ню Йорк

...
Американският президент Джо Байдън заяви, че губернаторът на Ню Йорк
Коментари Харесай

Байдън се произнесе: Ще поиска оставката на Куомо, ако се докаже вината му

Американският президент Джо Байдън съобщи, че губернаторът на Ню Йорк Андрю – почитан член на Демократическа партия, би трябвало да подаде оставка, в случай че бъдат потвърдени обвиняванията против него в полов тормоз , осведоми БГНЕС. " Да ", сподели Байдън пред ABC News, когато беше запитан дали Куомо би трябвало да се отдръпна при тези условия. „ Мисля, че и той евентуално ще бъде обект на наказателно гонене “, добави американският президент.
Това бяха най-категоричните мнения на Байдън досега към абсурда с Куомо, макар че той още веднъж не се причисли към други демократи, които приканиха губернатора на Ню Йорк да подаде неотложно оствка, след отправените му обвинявания. Осем дами се оплакаха предишния месец от несъответствуващи думи и жестове на Куомо. Бивша негова служителка съобщи, че е пъхнал ръка под блузата й предходната година. Куомо продължава да отхвърля половия тормоз и отхвърля да подаде оставка.
 Поискаха импийчмънт на губернатора на Ню Йорк Андрю Куомо Поискаха импийчмънт на губернатора на Ню Йорк Андрю Куомо
Представители на републиканското малцинство в долната камара на Конгреса на Ню Йорк са подготвили резолюция за започване на процедура з...
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР