Американският президент Джо Байдън се спъна и падна, след като

...
Американският президент Джо Байдън се спъна и падна, след като
Коментари Харесай

Джо Байдън падна на сцена пред военни кадети

Американският президент Джо Байдън се спъна и падна, откакто връчи последната тапия на гала по дипломирането на випускници от Академията на военновъздушните сили на Съединени американски щати в Колорадо Спрингс, съобщи Ройтерс.

80-годишният президент на Съединени американски щати бързо се изправи на едно коляно, подкрепят от трима души, и се върна на мястото си без непозната помощ. Докато му помагаха да се изправи, Байдън уточни зад себе си, наподобява да покаже в какво се е спънал.

От Белия дом оповестиха след това, че президентът е добре, а на връщане усмиханият Байдън употребява игра на думи, с цел да се пошегува за рухването. " На сцената имаше торбичка с пясък, до момента в който той се ръкуваше ", обясниха от там.

Както нормално, някогашният президент Доналд Тръмп не пропусна да нападна Байдън за рухването по време на протест в Айова.

Инцидентът стана откакто Байдън произнесе тирада при започване на церемонията по дипломирането пред публиката, развяваща флагове, в която той предизвести завършващите образователната година випускници, че ще служат в един все по-нестабилен свят, като цитира провокациите от страна на Русия и Китай.

Байдън се кандидатира за преизбиране през 2024 година Неговите лекари го оповестиха за здрав и кадърен за работа след физически обзор през февруари. Последните изследвания сочат, че болшинството американци са загрижени от напредналата възраст на президента.
Източник: trud.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР