Американският президент Джо Байдън разпореди всеки, който пътува за САЩ

...
Американският президент Джо Байдън разпореди всеки, който пътува за САЩ
Коментари Харесай

Пътуващите за САЩ трябва да си направят тест и да останат под карантина

Американският президент Джо Байдън разпореди всеки, който пътува за Съединени американски щати със аероплан, да си направи тест за ковид, преди да се качи на борда и да остане под карантина след идването си, предават международните информационни организации.

"Заради новите разновидности на коронавирус, за които научаваме, вкарваме нова мярка за хората, идващи със аероплан в Съединени американски щати от други страни ", сподели Байдън в тирада, в която разгласи проекта на държавното управление си за битка с ковид.

"В допълнение към носенето на маски, всеки, който идва в Съединени американски щати със аероплан въпреки това, ще би трябвало да се изследва, преди да се качи на самолета, и да остане под карантина, когато дойде в Америка ", добави Байдън.

"Нашата национална тактика е изчерпателна, тя се основава върху науката, а не върху политиката, основава се върху истината а не върху отричането ", сподели президентът.

"Планът ни стартира с нападателна, безвредна и ефикасна имунизационна акция, с цел да осъществим задачата си да инжектираме 100 милиона дози ваксина през първите 100 дни от ръководството ни ", добави той.

Байдън предизвести, че идващия месец Съединени американски щати евентуално ще доближат 500 000 смъртни случая на заболели от К-19.

Новият президент подписа редица укази, с цел да приведе в деяние тактиката за битка с ковид на своето държавно управление. Те целят ускорение на производството на ваксини, на тестването, подкрепяне на проучванията за нови типове лекуване, събиране и разбор на данни.
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР