Американският президент Джо Байдън произнесе реч от Овалния кабинет, за

...
Американският президент Джо Байдън произнесе реч от Овалния кабинет, за
Коментари Харесай

Байдън иска САЩ да отпуснат $100 млрд. за Израел и Украйна

Американският президент Джо Байдън произнесе тирада от Овалния кабинет, с цел да убеди американците в потребността от спомагателни разноски за Израел и Украйна.

Той съобщи, че ще изпрати до Конгреса искане за незабавно финансиране, което се чака да бъде към 100 милиарда $ през 2024 година.

„ Не можем да подценяваме човечността на почтените палестинци, които желаят единствено да живеят в мир и да имат някаква опция. Нападението против Израел е ехтене от близо 20-месечната война, нещастието и бруталността, нанесени на народа на Украйна. Хора, които бяха доста тежко наранени, откакто Путин стартира тоталната инвазия. Не сме не запомнили всеобщите гробове, откритите заровени тела, следите от мъчения, изнасилванията, употребявани като оръжие от руснаците, и хилядите украински деца, принудително отведени в Русия, откраднати от родителите им. Това е непоносимо. „ Хамас ” и Путин съставляват разнообразни закани, само че имат една обща линия — желаят изцяло да унищожат прилежащата народна власт ”, съобщи американският държавен глава.

Предложението, което ще бъде показано в петък, включва пари за Украйна, Израел, Тайван, филантропична помощ и ръководство на границите. Американският президент съобщи още, че поддръжката на Съединените щати е от решаващо значение за Израел и Украйна, които са погълнати от войни. Джо Байдън дефинира настоящия миг като повратна точка в историята и акцентира, че решенията, които се взимат през днешния ден, ще дефинират бъдещето за десетилетия напред.
Източник: lupa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР