Американският президент Джо Байдън поиска от Конгреса да одобри пакет

...
Американският президент Джо Байдън поиска от Конгреса да одобри пакет
Коментари Харесай

Байдън поиска от Конгреса да отпусне средства на Израел и Украйна

Американският президент Джо Байдън изиска от Конгреса да утвърди пакет незабавна помощ, предопределен главно за Израел и Украйна.

В послание към нацията от Овалния кабинет, в най-гледаното време, Джо Байдън, изясни за какво счита, че е от решаващо значение за Израел и Украйна да завоюват своите войни, а финансовият пакет подсигурява на двете страни опцията да се пазят. В същото време той предизвести Израел - изтъквам - да не бъде омаян от яд, като сподели, че след 11 септември американците също са били ядосани и са потърсили правдивост, само че са позволили неточности. Според неназовани конгресмени пакетът е в размер на 100 милиарда $, като се чака 60 милиарда от средствата да отидат за Киев, 10 милиарда за Израел, а останалите пари да бъдат ориентирани към Тайван и за гарантиране сигурността по границата:

“Това е интелигентна инвестиция, която ще даде дивиденти за американската сигурност за генерации напред. Тя ще даде опция да държим американските бойци отвън пътя на злото и ще ни разреши да построим свят за нашите деца и внуци, който е по-безопасен, кротичък и преуспяващ. "

Камарата на представителите обаче сега е без ръководител, което прави невероятно каквото и да приемане на закони. За новините от Съединени американски щати - Светослав Козловски.
Източник: moreto.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР