Американският президент Джо Байдън отправи критики към републиканци, които споменаха,

...
Американският президент Джо Байдън отправи критики към републиканци, които споменаха,
Коментари Харесай

Байдън критикува републиканците

Американският президент Джо Байдън насочи рецензии към републиканци, които загатнаха, че помощта от Съединени американски щати за Украйна може да бъде понижена след междинните избори идващия месец. Проучвания сега демонстрират опция на изборите републиканците да завоюват болшинство в Камарата на представителите.

По време на предизборно събитие във Филаделфия Байдън съобщи: „ Казаха, че в случай че завоюват е доста евентуално да нe финансират, да не продължат да финансират Украйна. Те не схващат. Става дума за нещо по-голямо от Украйна. Става дума за Източна Европа. Става дума за НАТО. Става дума за съществени последствия “.

По-рано тази седмица републиканецът Кевин МакКарти сподели, че в случай че партията му означи предстоящите обилни победи на изборите няма да написа „ празни чекове “ на Украйна. Предупреждението е знак за намаляваща поддръжка за финансиране на нападната от Русия страна.

Във Филаделфия по отношение на риториката на републиканците Байдън сподели още: „ Те не схващат американската външна политика. Тези от другия тим не го схващат. Не схващат, че това по какъв начин постъпва Америка ще дефинира по какъв начин ще постъпи останалият свят. Останалия свят гледа на нас като на водач. Те гледат към нас, тъй като не са толкоз огромни или мощни. “

Според Пентагона от началото на съветската инвазия в Украйна през февруари, Съединените Щати са отделили 17.6 милиарда $ под формата на военна помощ като това е единствено част от общата сума, която включва и филантропична помощ.
Източник: lupa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР