Американският президент беше на обиколка в завода на Ford Motor,

...
Американският президент беше на обиколка в завода на Ford Motor,
Коментари Харесай

Тръмп: Не искам да доставя удоволствие на медиите да ме видят с маска

Американският президент беше на обиколка в завода на Ford Motor, само че провокира рецензии с отхвърли си да носи маска на обществено място.

Американският президент Доналд Тръмп не носеше маска за лице по време на по-голямата част от обиколката си в завода на Ford Motor, където сега се създават респиратори, оповестява Bloomberg. Това се случи макар вътрешните политики на автомобилния производител и в миг, когато към 100 хиляди американци към този момент са умряли от ковид.

Тръмп сподели, че е бил с маска в „ задната част “ на завода, който се намира в Мичиган и добави: „ Не желая да доставя наслаждение на пресата да ме види с нея “.

Американският президент изясни, че преди да с срещне с медиите е носил и очила.

Той сподели, че е бил тестван за ковид по-рано денем и няма потребност да покрива лицето си.

Американските центрове за надзор и предварителна защита на болесттите предлагат носенето на маска за лице на публични места, където е мъчно да се поддържат ограничения за обществено разграничаване.

Много компании, които не престават да работят по време на пандемията, са сложили условия служащите да носят защитни средства, в това число маски, до момента в който са на работа. Ford изготви управление от 64 страници за възобновяване на режима на работа, в което написа: „ Маските за лице би трябвало да се носят от всички, във всички уреди, когато и да е. “

От Обединения съюз на автомобилните служащи разкритикуваха Тръмп, че не е носил маска на обществено място.

Генералният прокурор на Мичиган Дана Несел, демократ, съобщи в отворено писмо в четвъртък, че президентът носи " обществена и морална отговорност " да вземе защитни ограничения, с цел да предотврати по-нататъшното разпространяване на вируса.
Източник: cross.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР