Американският пратеник по климата Джон Кери, ключов играч в натиска

...
Американският пратеник по климата Джон Кери, ключов играч в натиска
Коментари Харесай

Американският пратеник по климата Кери се оттегля, за да помогне на предизборната кампания на Байдън през 2024 г.

Американският делегат по климата Джон Кери, основен състезател в натиска на администрацията на Байдън за справяне с изменението на климата, ще се отдръпна, с цел да работи по кандидатурата на президента за преизбиране, оповестиха медиите в събота.

Бившият държавен секретар и сенатор прекара последните три години в контакти с други страни за вдишване на задължения по отношение на изменението на климата, в това число на последната COP28 среща на върха на Организация на обединените нации за климата в Дубай.

Кери, на 80 години, има намерение да помогне на Джо Кампанията на Байдън посредством разпространение на работата на президента в битката с световното стопляне, съгласно голям брой американски медии, цитиращи чиновници, осведомени със обстановката.

Кери осведоми Байдън за желанията му да напусне в сряда и неговият личен състав научи за решението в събота, те споделиха публични лица.

Освен че управлява делегацията на Съединени американски щати на три срещи на върха на Организация на обединените нации за климата, Кери работи дейно с Китай макар комплицираните дипломати...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР