Американският порноактьор Рон Джеръми, който е обвинен за изнасилвания и

...
Американският порноактьор Рон Джеръми, който е обвинен за изнасилвания и
Коментари Харесай

Порноактьор не може да бъде съден за сексуални престъпления заради болест


Американският порноактьор Рон Джеръми, който е упрекнат за изнасилвания и полови набези над 21 дами, някои от които са били малолетни при случаите, не предстои на правосъден развой поради тежкото си здравословно положение, предадоха Ройтерс и Асошиейтед прес.

Решението е на съдията от Лос Анджелис Роналд Харис, който трябваше да се произнесе дали Джеръми може да бъде изправен пред Темида. Позовавайки се на отчети на прокурорите и на отбраната, той преценя, че Рон Джеръми не може да бъде съден, защото има " нелечимо нервно-когнитивно утежняване " на здравословното положение, съобщи Българска телеграфна агенция.

Актьорът, който е на 69 години, не се призна за отговорен през август 2021 година за повече от 30 обвинявания. Показанията се отнасят за интервал от 23 години. Джеръми е арестуван от юни 2020 година Адвокатът Стюарт Голдфарб, който съставлява артиста, съобщи пред съда през март 2022 година, че клиентът му не е могъл го разпознае, когато го посетил преди правосъдно съвещание.

Следващия месец следва да бъде решено дали Рон Джеръми да бъде настанен в болница, съобщи Асошиейтед прес. Той е измежду най-известните артисти в порноиндустрията, като е взел участие в над 2000 продукции през 70-те години на предишния век.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР