Американският певец Уил.ай.ем обвини стюардеса на авиокомпанията "Куонтас" в расизъм,

...
Американският певец Уил.ай.ем обвини стюардеса на авиокомпанията "Куонтас" в расизъм,
Коментари Харесай

Уил.ай.ем обвини в расизъм стюардеса

Американският артист Уил.ай.ем упрекна стюардеса на самолетната компания "Куонтас " в расизъм, като твърди, че неоснователно е повикала полицията след сдърпване с него по време на вътрешен полет в Австралия, оповестиха Ройтерс и Франс прес.

В поредност туитове водачът на групата "Блек айд пийс " твърди, че стюардесата се е държала нападателно и ненужно тровела атмосферата, откакто не му била направена никаква забележка от личния състав по сигурността в самолета.

Според Уил.ай.ем, чието същинско име е Уилям Адамс, стюардесата имала прояви на неприятно образование и наляла масло в огъня, когато повикала полицията. В резултат петима служители на реда го чакали при кацането на самолета в Сидни след полет с времетраене час и половина от Бризбейн.

Тръмп безапелационен: Не съм расист

"Благодарение на Господ други пасажери свидетелстваха, че тя бе излязла отвън надзор ", е написал той в Туитър. "Полицията в края на краищата ме освободи. " Той разясни, че оказал подпомагане на полицията. "Не считам, че стюардесата е расист, само че цялото й отчаяние бе ориентирано само към цветнокожите ", означи артистът.

Говорител на "Куонтас " окачестви изказванията му като клевети. "Получило се е неразбирателство на борда на самолета, като обстановката се е утежнила, тъй като Уил.ай.ем носел аудио каска и наподобява не е чул забележките на екипажа ", сподели представителят. Той пожела триумфи на музиканта за останалата част от турнето на бандата.

Авиокомпанията посочи, че е подготвена да даде правна помощ на упрекнатата в расизъм стюардеса. Полицията удостовери, че е разговаряла с екипажа и пасажерите и счита случая за завършен.
"Блек айд пийс " изнесе 5 концерта в Австралия, последният от които в Сидни.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР