Американският певец и актьор Мийт Лоуф е починал на 74

...
Американският певец и актьор Мийт Лоуф е починал на 74
Коментари Харесай

Почина рок легендата Мийт Лоуф

Американският артист и артист Мийт Лоуф е умрял на 74 години. Новината беше обявена на формалния му профил в обществената мрежа Facebook.

Изпълнителят, чието същинско име е Майкъл Лий Адей, е продал повече от 65 млн. копия от албумите си в международен мащаб. Безспорно най-известната му ария е шлагерът

I'd do anything for love .

Изявлението гласи: "Със свити сърца оповестяваме, че несравнимият Мийт Лоуф умря тази нощ, като брачната половинка му Дебора беше до него. Дъщерите му Пърл и Аманда и близки другари бяха с него през последните 24 часа.

Невероятната му кариера продължи 6 десетилетия, през които продаде над 100 милиона албума по целия свят и взе участие в над 65 кино лентата, сред които "Боен клуб ", "Фокус " и "Светът на Уейн ".

''Bat Out of Hell'' остава един от 10-те най-продавани албума на всички времена .

Знаем какъв брой доста означаваше той за доста от вас и в действителност оценяваме цялата обич и поддръжка, до момента в който прекосяваме през този интервал на тъга от загубата на подобен въодушевяващ актьор и прелестен човек. Благодарим ви за разбирането на потребността ни от усамотение в този миг. От неговото сърце за вашите души... в никакъв случай не спирайте да обичате рока! “.

Източник: vesti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР