Американският министър на отбраната се срещна с лидерите на Израел

...
Американският министър на отбраната се срещна с лидерите на Израел
Коментари Харесай

Американският министър на отбраната се срещна с лидерите на Израел

Американският министър на защитата се срещна с водачите на Израел на фона на апелите за ново помирение, в това число от Англия, Германия и Франция. Лойд Остин разгласи, че Съединените щати оглавяват коалиция за отбрана на комерсиалните кораби в Червено море след зачестилите офанзиви на йеменските хути.
Подкрепата на Иран за офанзивите на хутите против търговски кораби би трябвало да спре. Ще продължим да предоставяме на Израел оборудването, от което се нуждае, с цел да отбрани страната си.
Лойд Остин, министър на защитата на Съединени американски щати

Днес Съветът за сигурност на Организация на обединените нации гласоподава нова резолюция за прекъсване на огъня, откакто по-рано източници на " Ройтерс " оповестиха, че воюващите страни са подготвени за преустановяване на боевете и замяна на още заложници. Според Хамас при израелски удари в бежанския лагер „ Джабалия “ са починали повече от 100 души. А за разселените палестинци, достъпът до храна и вода остава стеснен.
Донесох вода от съседа. С нея замесихме тесто. Но към този момент няма нито една капка.
Раида Абу ал-Фаиш, разселена от Хан Юнис

По-рано израелските сили оповестиха, че са намерили най-голямата система от тунели на Хамас при един от граничните пунктове с линията Газа.
Източник: euronewsbulgaria.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР