Американският милиардер Илон Мъск обяви, че ще присъства на предизборния

...
Американският милиардер Илон Мъск обяви, че ще присъства на предизборния
Коментари Харесай

Илон Мъск заяви, че ще присъства на митинг на Тръмп

Американският милиардер Илон Мъск разгласи, че ще участва на предизборния протест на Доналд Тръмп в Бътлър, щата Пенсилвания, по-късно тази седмица.

" Ще бъда там, с цел да поддържа! ", Мъск отговори на обява на Тръмп в платформата " Екс ", в която се споделя, че той ще се завърне в град Бътлър в събота.

Мъск, основен изпълнителен шеф на компанията за произвеждане на електромобили  " Тесла " и притежател на обществената мрежа " Екс ", назова претендента за президент на Републиканската партия " корав " и публично разгласи поддръжката си, откакто някогашния президент оцеля при опит за ликвидиране точно в град Бътлър на 13 юли, затвърждавайки по този метод поддръжката си за десния политк.

Предизборния протест на 5 октомври ще се организира на същото място, където Тръмп беше ранен в дясното ухо, а един последовател на някогашния президент бе погубен, откакто стрелец откри огън от покрива на близка постройка по време на рали. Стрелецът, разпознат като 20-годишния Томас Крукс, бе убит малко по-късно от снайперист на Сикрет Сървис.

През септември някогашният президент оцеля и при друго нападение, при което въоръжен мъж се укриваше неусетно в продължение на близо 12 часа на голф игрището на Тръмп край имението му Мар а Лаго в Палм Бийч, щата Флорида.

Тръмп ще се изправи против претендента на Демократическата партия Камала Харис в изборите за президент на Съединени американски щати на 5 ноември, които съгласно социологическите изследвания ще бъдат извънредно оспорвани.
Източник: lupa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР