Американският милиардер Илон Мъск, който си позволява да осмива украинския

...
Американският милиардер Илон Мъск, който си позволява да осмива украинския
Коментари Харесай

Киев остро осъди Мъск заради неуместна ирония към Зеленски

Американският милиардер Илон Мъск, който си разрешава да осмива украинския президент, стана обект на остри рецензии от канцеларията на президента. Хората на Володимир Зеленски му припомнят, че всяка поддръжката за Руската федерация, под каквато и да било форма, е директна инвестиция във войната и геноцида по отношение на украинския народ, написа УНИАН.

" Всяка поддръжка за Русия през днешния ден е директна инвестиция във война, геноцида, убийството на свободния свят, ескалацията на спора и правото на безотговорност. Всяко безмълвие или подигравка във връзка с Украйна през днешния ден е абсолютно поощряване на съветската агитация, която оправдава всеобщото принуждение и заличаване ”, се споделя в известието на съветника на ръководителя на президентската канцелария Михаил Подоляк в обществената мрежа Х.

В същото време той означи, че не всички медии, които се намират на хиляди километра от войната, могат да схванат какво съставляват ежедневните бомбардировки и писъците на децата, когато родителите им умират пред очите им.

Американският милиардер си разрешава да разгласява в обществените мрежи от време на време странни постове по адрес на Зеленски и помощта за Украйна. Скандалната смешка на Мъск с украинския президент се появи напълно неотдавна, цинично разяснявайки: " Вече са минали пет минути, а не сте поискали помощ за милиарди долари. "

Превод: Faktor.bg
Източник: faktor.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР