Американският комик и баща Дъг Мо прекарва много време вкъщи

...
Американският комик и баща Дъг Мо прекарва много време вкъщи
Коментари Харесай

19 ужаса на родителството, за които никой не предупреждава

Американският комедиант и татко Дъг Мо прекарва доста време у дома и се грижи за щерка си, по тази причина е напълно наясно кои са основните ужаси на родителството – когато непрестанно и на всички места настъпвате късчета от играчки и биберони, умирате от недоспиване и детето непрекъснато хленчи.

Това, несъмнено, не е цялостният лист с ужасни неща, които се случват на родителите и за които никой в никакъв случай не приказва.

В новата си книга „ Мъж против дете: управление за татковци и странностите на родителството “ (Man vs. Child: One Dad’s Guide to the Weirdness of Parenting) Мо разказва незначителни неприятности на битието с хлапета, които поотделно не съставляват нищо ужасно, само че дружно са способни да ни подлудят.

Мо ги съпоставя с драскотини по тялото – в случай че е една, даже няма да я забележите, само че в случай че драскотините са от ден на ден и повече, стартират да болят и да носят единствено неприятности, разказва buzzfeed.com.

Ето няколко от тях - дали са ви се случвали?

1. Децата скачат върху вас без предизвестие, както си лежите, а също по този начин и изведнъж се хващат за врата ви и увисват на него.

2. Сладоледът им капе на земята дори когато сте предизвестили 100 пъти: „ Бъди внимателен! “, а след това врънкат да им купите нов. Но и новия сладолед го застига същата орис.

3. Когато се разхождате в парка, децата желаят пари за всички атракциони. Всеки път!

4 . Когато вървите по улицата, децата ви дърпат за ръка и съвсем увисват върху вас по този начин, че едвам се държите на краката си.

5. Искат да ги носите на ръце, а след 5 минути – да ги пуснете на земята. А след това отново желаят да ги носите на ръце.

6. Децата непрестанно желаят от вас да им купите нещо, по тази причина, когато тръгнете нанякъде дружно, носете си в допълнение пари – прозорливо е.

7. Ако им откажете да купите нещо и кажете твърдо „ не “, бъдете подготвени останалата част от деня ви да бъде опропастена от циврене. Успех!  

8. Вашето дете удря друго под носа ви, а вие би трябвало да ги омиротворявате и да разрешавате дипломатично обстановката.

Продължава на страницата на Новите родители

Източник: obekti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР