Американският комик Бил Козби е напуснал затвора часове след отмяната

...
Американският комик Бил Козби е напуснал затвора часове след отмяната
Коментари Харесай

Бил Козби излезе от затвора, присъдата му за сексуално насилие е отменена

Американският комедиант Бил Козби е напуснал пандиза часове след анулацията на присъдата му за полово принуждение от Върховния съд на Пенсилвания, оповестява. Съдиите декларират, че е имало " процесуално нарушаване " от страна на прокуратурата по делото.

83-годишният Козби излежа близо три години от 10-годишната си присъда в държавен затвор покрай Филаделфия.

През 2018 година той беше приет за отговорен за това, че той е упоил и полово насилил някогашната баскетболистка Андреа Констанд.

Козби е най-известен с присъединяване си в телевизионния сериал " Шоуто на Козби " от 80-те, когато 83-годишният комедиант е именуван " Таткото на Америка ".

Десетки дами упрекнаха обществено Козби в полово принуждение, само че той бе съден единствено за случая с Констанд. Неговата присъда през 2018 година беше призната като знаков миг в придвижването #MeToo, борещо се със половия тормоз и принуждение.

В присъда, издадена в сряда, Върховният съд на Пенсилвания е открил, че има " процесуално нарушаване ", защото юристите на Козби са се споразумели с предходен прокурор, че той няма да бъде упрекнат по случая с Констанд.

Вижте повече за Бил Козби в.
Източник: btvnovinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР