Американският комедиен актьор Джим Кери слага край на кариерата си,

...
Американският комедиен актьор Джим Кери слага край на кариерата си,
Коментари Харесай

Джим Кери приключва кариерата си

Американският комедиен артист Джим Кери поставя завършек на кариерата си, тъй като има намерение да се пенсионира. Това показа самият той в , оповестяват от Hollywood Life.

Все отново Кери не изключва разновидността да взе участие в забавни планове в бъдеще, обяснявайки, че би се присъединил в продукция, която ще е значима за хората. Такава опция той вижда в биографичен филм за Доли Партън, която по-рано показа, че ще се радва Джим Кери да изиграе нейния музикален сътрудник Портър Вагонър.

„ Може да продължа (да фотографирам б.р.), само че си взимам отмора. Наистина одобрявам моя спокоен живот, боготворя да рисувам с четката по платното и обичам моя нравствен живот… Аз имам задоволително. Аз съм направил задоволително. Аз съм задоволителен. “, споделя Кери.

Преди няколко дни фамозният комедиен актьор  излезе с изострен коментар във връзка абсурда с шамара, който Уил Смит удари на водещия на церемонията на премиите " Оскар " Крис Рок. Според Кери този удар е нанесъл непоправими вреди освен върху кариерата на Смит, само че и върху цялата „ безгръбначна “ холивудска промишленост. „ Беше доста ясно обръщение: „ Ние към този момент не сме Клуба на готините “, прибавя Кери, визирайки обстановката в американската кино промишленост.

Джим Кери е считан за един от най-успешните артисти в Холивуд. Той става прочут с участията си във филмите „ Маската “, поредицата „ От малоумен по-глупав “, „ Батман вечно “ и други Носител е на Златен глобус за присъединяване си във филмите „ Шоуто на Труман “ и „ Човек на Луната “, само че по този начин и не подвига победоносно заветния " Оскар ".
Източник: manager.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР