Американският кинорежисьор и продуцент Брет Ратнър е подал искова жалба

...
Американският кинорежисьор и продуцент Брет Ратнър е подал искова жалба
Коментари Харесай

Режисьорът Брет Ратнър съди жена, обвинила го сексуално посегателство

Американският кинорежисьор и продуцент Брет Ратнър е подал искова тъжба против една от дамите, обвинили го в полови похищения, оповестяват международните организации.

Ратнър е обвинил Мелани Келър в клюка и опит той да бъде компрометиран. Според сведенията на сп. " Холивуд рипортър ", режисьорът, който е бил заставен да разтрогне контракта си с " Уорнър брадърс " поради абсурда, е подал жалбата си във федералния съд на щата Хавай.

Ратнър желае да убеди правосъдната инстанция в това, че Келър се е пробвала да опетни репутацията му с поста си във Фейсбук от 20 октомври, в който го упреква в обезчестяване.

В сряда вестник " Лос Анджелис таймс " заяви, че шест дами са обвинили Ратнър в полови похищения и непочтено държание. По думите на потърпевшите, измежду които попадат актрисите Наташа Хенстридж и Оливия Мън , случаите са се случили в частни домове и на снимачните площадки.
6 women accuse Director Brett Ratner of sexual harassment in new LA Times story.

KAGS:
— KAGS News (@KAGSnews) След скандалната обява Ратнър се отхвърли да продуцира кино лентата " Щиглецът " по романа на американската писателка Дона Тарт . От " Уорнър брос " обявиха, че не имат намерение да продължат периода на договора си с Ратнър.

Обвиненият в полови похищения режисьор е снимал ленти като " Час пик ", " Х-Мен: Последният конфликт ", " Херкулес " и други, напомнят организациите. 
Източник: dariknews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР