Американският журналист Тъкър Карлсън неочаквано предприе вербална атака срещу руския

...
Американският журналист Тъкър Карлсън неочаквано предприе вербална атака срещу руския
Коментари Харесай

Тъкър Карлсън с неочаквана брутална атака към Путин

Американският публицист Тъкър Карлсън ненадейно предприе вербална офанзива против съветския президент Владимир Путин, макар че по време на изявлението си с него изглеждаше изключително некритичен. Дори самият Путин след изявлението сподели, че е очаквал доста по-остри въпроси.

В подкаста си Лекс Фридман попита Тъкър Карлсън какво мисли за думите на Путин, че Русия е почнала война против Украйна, с цел да я денацифицира.

„ Това е едно от най-тъпите неща, които съм чувал в живота си “, съобщи някогашният водещ на Fox News, който се трансформира в първия западен публицист, интервюирал Путин след нашествието.

Именно думата " денацификация " беше употребена от Путин, с цел да оправдае нашествието си, макар че самият президент на Украйна Зеленски има еврейски корени, цитира Факти и Българска телеграфна агенция.

Тъкър Карлсън се сблъска с доста отрицателни реакции поради срещата си с водача на Кремъл и неналичието на сдържаност към монолога на Путин, който изрече доста неистини по време на 30-минутния си „ урок “ по история.

Тъкър Карлсън сподели, че Путин е изглеждал „ нервозен “, а също така е влезнал за изявлението като „ студент “, отделил доста време да се приготви.

Интересно е, че след изявлението Путин разкри пред съветските медии, че е очаквал доста неуместни въпроси и е бил квалифициран за тях, само че не са му били заложени такива.

Tucker Carlson said that Putin talking about denazification to justify the war in Ukraine was " one of the dumbest things I`ve ever heard. "

Source: Lex Fridman Podcast/YouTube
— Anton Gerashchenko (@Gerashchenko_en)
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР