Американският икономист Джефри Сакс каза, че антируските санкции няма да

...
Американският икономист Джефри Сакс каза, че антируските санкции няма да
Коментари Харесай

Американски икономист каза, че е невъзможно да се постави Русия на колене със санкции

Американският икономист Джефри Сакс сподели, че антируските наказания няма да реализират задачите си и ще ударят единствено Запада.

Сакс сподели в изявление за сп. Spiegel, че не има вяра в успеваемостта на ограничаващите ограничения, въведени против Москва, оповестява РИА Новости.

Освен това той предвижда друго развиване на събитията, а точно „ обилни отрицателни последствия за стопанската система на останалия свят, като се изключи Русия “.

Той назова глобите характерен инструмент на американската външна политика. В същото време, макар че те постоянно се употребяват, ограничаващите ограничения рядко работят. Като образец той уточни глобите против Иран, Северна Корея и Венецуела, рестриктивните ограничения, против които, съгласно специалиста, " се провалиха с гръм и тропот ".

„ Не сменихме режимите там и в този момент желаеме да сложим на колене една доста по-голяма страна. Русия е голяма страна, която разполага и с 1600 нуклеарни бойни глави. Да я поставиш на колене е просто нереална, невъзможна концепция. Не знам какво е в главата на тези хора, които са го измислили “, сподели специалистът.

Той също по този начин изрази мнение, че Русия " елементарно ще преживее " следствията от наложените ограничавания.

По-рано президентът на Съединени американски щати Джо Байдън разгласи възбрана за импорт на съветски петрол и газ в Съединените щати. След това цената на бензина в редица щати се приближи до седем $ за галон. Сенаторът от Делауеър Крис Кунс предвижда началото на международна енергийна рецесия заради възбраната на американската администрация за закупуване на енергийни запаси от Русия.

Главата на Съединени американски щати също по този начин свърза рекордната инфлация в Съединени американски щати с следствията от антируските наказания. Руският президент Владимир Путин съобщи, че Съединени американски щати лъжат популацията си, криейки се зад Русия.

В петък обаче стана известно, че Байдън желае да се откаже от " естествените търговски връзки " с Русия.

Превод: ПИ
Източник: pogled.info

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР