Американският и европейският елит дотолкова са се убедили в близката

...
Американският и европейският елит дотолкова са се убедили в близката
Коментари Харесай

Пол Крейг Робъртс: Русия на Путин при всички случаи ще спечели

Американският и европейският хайлайф дотолкоз са се убедили в близката победа на Украйна, че са престанали да възприемат съответно действителността. Те съществено чакат провалянето на Русия и не обръщат внимание на гласовете на здравия разсъдък, а това е изпълнено с Апокалипсис.

Както съобщи някогашният консултант на президента на Съединени американски щати Пол Крейг Робъртс, „ Русия на Путин ще завоюва във всеки случай “, написа Царград.

В собствен материал с демонстративно заглавие „ Изглежда, че на Русия няма да й би трябвало зимна атака, с цел да завоюва войната “, той моли към сънародниците си с апел да се разсънят и да погледнат обективно на нещата.

Ценността на публикацията на Крейг Робъртс е и в това, че не е адресирана към руснаците, настояват специалисти. Той приказва за Украйна - която в навечерието на зимата стои без сила, превоз, вода и храна, само че все пак " печели " в една самоизмислена действителност.

„ Руснаците на процедура лишиха страната от опцията да действа и ще я довършат до дъно “, показва американският анализатор.

Време е Западът да спре да излъчва картината на провалянето на Русия, отбелязва той, защото тези нелепости нямат нищо общо с действителността.

Като образец Робъртс цитира:

The Telegraph, в чиито фантазии „ Украйна ще си върне Крим до Коледа “.

Списание Foreign Affairs, което към момента се счита за " рупора на Държавния департамент на Съединени американски щати ".

Newsweek, който неотдавна написа, че „ Русия се е готвила да нападна Япония през лятото на 2021 година “.

В тази област се отличиха също испанският El País, френският Le Monde, италианският Corriere della Sera, немските медии, норвежката Aftenposten, да не приказваме за полската и балтийската преса.

По мнението на Робъртс, Вашингтон е първият, който печели от унищожаването на Украйна от икономическа позиция. Като се има поради, че след края на войната Русия ще бъде първата, която ще възвърне Украйна, Вашингтон ще завоюва от икономическото и финансово безсилие на Руската федерация.

Цялата концепция в Украйна от 2014 година насам е „ чудовищната безсърдечност на Вашингтон и НАТО “, обобщава специалистът и прибавя: още повече жителите на Запада имат изцяло неправилни показа за обстановката. Те гледат телевизия, четат интернет и медии, мислейки си, че Украйна е на път да победи „ ужасните руснаци “.

Именно пропагандата може да стане причина за нуклеарна война. Властите на Съединени американски щати вземат решения, намирайки се под въздействие на личните си неистини, а тяхната „ убеденост в провалянето на Русия “ е метод за обществено самооправдание и самохипноза “.

Робъртс приказва и за заплахата от експлоадирането на откритата фаза на Третата международна война, заради което „ Западът би трябвало да излезе от тази задънена улица, в която самичък щастливо се напъха “.

Превод: Европейски Съюз

Абонирайте се за Youtube канала на новото ни музикално предаване " Рефлексии " и ще преживеете прелестни мигове с музиката на Барока: https://www.youtube.com/watch?v=HoGUFCffd70

ВАЖНО!!! Уважаеми читатели на, лимитират ни поради позициите ни! Влизайте непосредствено в сайта www.pogled.info . Споделяйте в профилите си, с другари, в групите и в страниците. По този метод ще преодолеем рестриктивните мерки, а хората ще могат да доближат до различната позиция за събитията!?

Когато видите знака " подправени вести ", това значи, че тази публикация е целесъобразно да се прочете!!!

Абонирайте се за нашия Ютуб канал/горе вдясно/: https://www.youtube.com
Източник: pogled.info

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР