Американският генералитет е обезпокоен от развитието на високоточното оръжие в

...
Американският генералитет е обезпокоен от развитието на високоточното оръжие в
Коментари Харесай

US-генерал: Пентагонът е угрижен от форсираното развитие на високоточното оръжие в Русия и Китай

Американският генералитет е смутен от развиването на високоточното оръжие в Русия и Китай, то прави беззащитни силите за предното развръщане на морската пехота, написа politexpert.net.

Морската пехота на Съединени американски щати престана да бъде предпазена и съвсем неуязвима, съобщил при чуване в Горната палата на американския Конгрес командващият Корпуса на морската пехота Робърт Нелър.

Според думите на генерала, особена угриженост у Пентагона провокира форсираното развиване на високоточното оръжие в Русия и Китай. То слага под опасност предното развръщане на Съединени американски щати, защото множеството бази не са предпазени от сходни удари. Този факт подкопава тяхната евентуална опция да възнамеряват и извършват военни интервенции в разнообразни райони на планетата.

Редакцията на „ Политексперт” цитира обясненията на военни специалисти от какво съответно се боят американците. Според Владимир Язиков, безпокойството идва от контраста сред нанасяните удари от Русия и на американските „ томахоук” в Сирия.

Според него, всички в Америка са привикнали в холивудските филми 3-5 души да вършат „ на трески” всичко, дори и извънземните. В реалност нещата не са такива. Прехвалените от Тръмп ракети не са толкоз „ умни и красиви ". Щатите се нервират, тъй като са привикнали да преобладават, твърди Язиков.

По думите на специалиста, стрес на управлението на Съединени американски щати предизвиква и интензивността на Русия на оръжейния пазар. Турция реши да купи С-400, Саудитска Арабия също стартира да купува съветска военна продукция.

Превод и редакция: БЛИЦ
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР