Американският генерал Къртис Скапароти, който е началник на американските сили

...
Американският генерал Къртис Скапароти, който е началник на американските сили
Коментари Харесай

Влиянието на Русия на Балканите нараства, предупреди US генерал

Американският военачалник Къртис Скапароти, който е шеф на американските сили в Европа, предизвести, че районът на Балканите е изправен пред възходящ напън от страна на Русия и че Вашингтон и НАТО би трябвало да създадат повече, за да предпазят района от допустима дестабилизация .

В чуване пред Сената на Съединени американски щати ген. Скапароти съобщи, че той бил по- зает с поддръжката на сръбския народ на Балканите, който бил по-податлив на съветско въздействие .

" Русия работи на Балканите. Смятам, че се отдалечихме от региона и спряхме да го следим ", подчертал генералът.

 Западът желае да вкара и Балканите в играта, натърти Лавров
Западът желае да вкара и Балканите в играта, натърти Лавров

Лавров също сподели, че Западът " нарушава джентълменско съглашение НАТО

Той също по този начин изтъкнал, че съветските военни могат да надминат американските военни качества в Европа през 2025 година Той подчертал, че поддържането на модернизацията на американските сили в Европа е от основно значение за поддържането и запазването на превъзходството.

През предишния месец американското командване изиска 6,5 милиарда $ за главната си стратегия в района - Европейска самодейност за въздържане, която укрепва въздушните, морските и сухопътните сили на Стария континент. Това е с 2 милиарда $ повече, в сравнение с беше поискано през фискалната 2018 година

 Русия за Европейски Съюз и Западните Балкани: Нашият принцип не е
Русия за Европейски Съюз и Западните Балкани: Нашият принцип не е " с нас или против нас "

Относно цялостната тактика, би трябвало първо да я проучат и по-късно да споделят заключенията си

Ръководителите на силите на Съединени американски щати в Европа акцентираха, че това увеличение на средствата отразява нуждата от " въздържане на експанзията и зловредното въздействие в Европа посредством усилване на качествата на нашите въздушни, морски и сухопътни сили и увеличение на оперативната съгласуемост на нашите многонационални сили ".
Източник: news.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР